Chokladbiskvier

Smarriga biskvier!
Dessa bjöd jag på när jag hade ett
Tuppervare demo hemma hos mig.


Chokladbiskvier
300 g mandelmassa
1 äggvita
Gör så här:
Riv mandelmassan
Tillsätt äggvitan och vispa till en slät smet
Spritsa ut bottnar på en plåt med bakplåtspapper
Storleken väljer du själv, jag gillar lite mindre.
Lite större än en 5 krona ;-)
Grädda bottnarna i 175 grader i ca 10-20 minuter
Tills de fått en fin färg.
Låt svalna!
Vispa ihop smörkrämen:
100 g smör
1 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1.5 tsk kakao
Lägg på smörkrämen på bottnarna med en tesked (beroende på hur stora bottnar du gjort)
Låt stå i kylskåp tills smörkrämen stelnat
Smält chokladen(ca 125 g) med lite olja eller smör
Doppa biskvierna och låt chokladen stelna!
Färdiga att avnjutas! 😉



Domdär såg goda ut!! :))