Chokladbiskvier


Smarriga biskvier!
Dessa bjöd jag på när jag hade ett 
Tuppervare demo hemma hos mig.




Chokladbiskvier 

300 g mandelmassa
1 äggvita

Gör så här:

Riv mandelmassan
Tillsätt äggvitan och vispa till en slät smet
Spritsa ut bottnar på en plåt med bakplåtspapper 
Storleken väljer du själv, jag gillar lite mindre.
Lite större än en 5 krona ;-)
Grädda bottnarna i 175 grader i ca 10-20 minuter
Tills de fått en fin färg.
Låt svalna!

Vispa ihop smörkrämen:

100 g smör
1 dl florsocker 
2 tsk vaniljsocker 
1.5 tsk kakao

Lägg på smörkrämen på bottnarna med en tesked (beroende på hur stora bottnar du gjort)
Låt stå i kylskåp tills smörkrämen stelnat

Smält chokladen(ca 125 g) med lite olja eller smör

Doppa biskvierna och låt chokladen stelna!

Färdiga att avnjutas! 😉



Marina
2015-09-22 @ 12:51:17

Domdär såg goda ut!! :))

Marina
2015-09-22 @ 12:51:18

Domdär såg goda ut!! :))




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

annikasbakverk.blogg.se

Hej! Välkommen till min blogg! Jag gillar att baka och skapa goda och fina bakverk. Här kommer jag att dela med mig av bilder och recept.

RSS 2.0